Maruša Puhek | Ponudba
17356
page,page-id-17356,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
Maj

70% zasedenost

Junij

80% zasedenost

Julij

20% zasedenost

Skozi objektiv vedno rada ujamem pristno ljubezen. Naj bo to le spontano fotografiranje ob jezeru, zaročna, predporočna ali družinska fotografija – potrudila se bom, da bo izginil vsak strah pred fotografiranjem. Če vam ni všeč nastavljanje pred objektivom, se lahko dogovorimo, da vas ob vašem nedeljskem odmoru spremljam skoraj da neopazno. Ponudba vsebuje 1-2 urno fotografiranje na prej dogovorjeni lokaciji v naravi in 20 urejenih fotografij.

Fotografiranje kosmatincev je eno izmed mojih najljubših. Rada spoznavam ljudi, ki imajo radi živali. Naj si bodo to muce, psi, konji ali pujski, vem, kako pomembni so vam v vašem življenju. Z veseljem pridem na dom, še raje pa imam, da se odpravimo na dolg sprehod. Takrat se sprostite, da lahko ujamem nekaj tistih edinstvenih trenutkov, ki ostanejo najlepši spomin. Ponudba vsebuje 1-2 urno fotografiranje na prej dogovorjeni lokaciji in 20 urejenih fotografij vas in vašega kosmatinca. Povprašajte me tudi za fotografiranje legel.

Se prijavljate na delovno mesto, kjer morate zraven življenjepisa obvezno priložiti še svojo fotografijo? Bi radi na fotografijah izgledali urejeno, uspešno in poslovno? Morda potrebujete le nekaj svojih fotografij za spletno stran? Izkoristite to izjemno ponudbo, kjer vas fotografiram v kar treh različnih “outfitih”. Ponudba vsebuje 1-2 urno fotografiranje na prej dogovorjeni lokaciji v treh različnih preoblekah. Prejmete 15 urejenih fotografij.

timi2

Fotografiranje porok je moja strast, trudim se ujeti vse tiste majhne podrobnosti in trenutke, ki naredijo vsako poroko edinstveno. Cena se giblje med 200-850€, odvisno od paketa. Kontaktirajte me za izračun vaše cene. Več o poroki si lahko pogledate pod zavihkom Vajina poroka.

_R9A4284_1920

Handmade wedding box

In Design / Photography / Poroke
Darina&Andrej

Poroka v Piranu: D&A

In Photography / Poroke
Neža & Andrej

N&A

In Photography / Poroke
_R9A2651

Predporočna fotografija D&M

In Photography / Poroke / Portreti
_R9A7482a

N&B

In Photography / Poroke
deaa

D&M

In Poroke / Video
sopek1

D&M

In Photography / Poroke
IMG_2804b

A&T

In Photography / Poroke
nocna_z_s

Ž&S

In Photography / Poroke
OR9A0703a

Wedding books and packaging

In Design / Photography / Poroke
9maj

Minimalizem na porokah

In Photography / Poroke / Portreti

Fotografiram osebne in javne dogodke kot so krsti, rojstni dnevi, koncerti, tekmovanja,  … Odvisno od dogodka lahko pričakujete 50-100 urejenih fotografij. Kontaktirajte me in mi povejte več o vašem dogodku.

Fotografiranje celostne podobe podjetij, zaposlenih, arhitekturna fotografija. Fotografije za spletne strani ali tisk. Kontaktirajte me in paket bomo prilagodili vašim željam.

error: Do you want that photo? Contact me!